POLITICA DE RETUR

Conform legislatiei în vigoare, renunțarea la cumpărare este aplicabilă doar clienților persoane fizice.

Conform OG nr. O.U.G. 34/2014 privind regimul juridic al contractelor la distanta, care aproba ordonanţa, „Consumatorul are dreptul sa notifice în scris comerciantului că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului. Singurele costuri care pot cădea în sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor“.

Renunțarea la cumparare în termen de 14 zile se poate aplica doar pentru produsele livrate prin curier.
Produsul returnat trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat (în ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte și documentele care l-au însoțit). Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face în cel mult 14 de zile de la retur.
Dacă produsul este returnat într-o stare în care nu mai poate fi vândut ca și nou, ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea în stadiul inițial (dacă este posibil) sau pentru a acoperi diferența de preț rezultată din vânzarea produsului ca second-hand sau, la opțiunea clientului, îi vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia.

Rambursarea contravalorii produsului se va face numai în contul IBAN al clientului. Nu se accepta colete cu valoare ramburs.

Aceste dispozitii se aplica conf. O.G. O.U.G. 34/2014, în cazul achiziționării de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta. Clientul nu are dreptul să opteze decât o singură dată pentru returnarea/înlocuirea unui produs în conditiile art 4 alin.1 lit b) din O.G. 130/2000. În toate cazurile returnării/înlocuirii a produselor ca urmare a renunțării la cumparare, costurile de returnare/înlocuire sunt suportate de către client. Renunțarea la cumparare în mod repetat va putea fi considerată un abuz și se pedepsește conform legislației în vigoare.

Pentru a semnala în scris intenția dvs la renunțarea la cumpărare vă rugam să completați formularul din pagina principală a site-ului sau pe e-mail la adresa: office@benstar.ro, menționând numele dumneavoastră, numărul comenzii, numărul facturii la comanda din care se solicită returul.

Magazin online operat de: BEN`S STAR SRL
Reg. com.: J02/738/1994 | CIF:RO5835851
Adresa: Livada FN (DN7), Hala Nr. 5, Birou Nr. 1,, Livada, Jud. Arad
IBAN: RO18BACX0000004545216002 – Banca: UNICREDIT BANK SA
IBAN: RO64BUCU1011304245488RON – Banca: ALPHA BANK ROMANIA
IBAN: RO93TREZ0215069XXX011489 – Banca: TREZORERIA STATULUI
Adresa web: www.polyneon.ro | Tel.: 0257 218 799 | Email: office@benstar.ro
Capital social: 10000

Shopping Cart
Scroll to Top