ata de brodat vascoza

Ata de brodat vascoza

MADEIRA CLASSIC

CLASSIC este o ață de brodat din viscoza naturală 100%, cu strălucire excepțională , denumita de unii si mătase artificială. Fabricat din materii prime de cea mai înaltă calitate pentru a asigura o rezistență la rupere de neegalat. Moale și flexibilă, oferind capacități de productivitate remarcabile, perfecte pentru toate stilurile de broderie din toate sectoarele de piață.

Au fost dezvoltate patru grosimi diferite pentru a ajuta la obținerea celor mai bune rezultate și performanțe pentru orice aplicație. Standard global No.40, fir mai fin No.60 pentru litere mici și detalii fine, No.30 fir mai gros, ideal pentru tricotaje și modele mai mari, apoi firul cel mai gros No.12 pentru un aspect decorativ cusut manual.

Firul de broderie CLASSIC poate rula până la 1200+ cusaturi pe minut.

Nu este rezistent la înălbitor.

Firele MADEIRA CLASSIC  sunt antistatice. Aceasta înseamnă că nu acumulează încărcătură statică și pot fi utilizate pentru fabricarea de articole de îmbrăcăminte antistatice. Dacă firul Classic urmează să fie utilizat în scopuri antistatice, vă recomandăm să efectuați teste cu îmbrăcămintea finală, nu doar cu componentele individuale înainte de producție

DATE TEHNICE

CLASSIC 40 - ață cu grosime standard

Potrivit pentru toate scopurile, disponibil în 422 de culori uimitoare, inclusiv astro, ombré și multicolore.

Marime ac *
65/9 - 75/11

Densitatea cusăturii
0,4mm

dtex 135 x 2
den 120 x 2

Metraj
1000m & 5000m

* Recomandările pentru ace sunt pentru țesături și aplicații standard

CLASSIC 60

Pentru detalii fine și litere mici, perfect pentru cusături decorative pe țesături delicate. Disponibil în 85 de culori indicate printr-un punct albastru pe cartela de culori.

Marime ac *
60/8 - 65/9

Densitatea cusăturii
0,35 mm

dtex 84 x 2
den 75 x 2

Metraj
1500m

* Recomandările pentru ace sunt pentru țesături și aplicații standard

CLASSIC 30

Puțin mai gros decât 40, ideal pentru umplerea rapidă a suprafețelor mari și pentru cusături decorative. Oferă o acoperire excelentă pentru prosoape și tapițerie. Disponibil în 178 de culori, indicate printr-un punct roșu pe cartelă.

Marime ac *
75/11

Densitatea cusăturii
0,50 mm

dtex 200 x 2
den 180 x 2

Metraj
625m & 3000m

* Recomandările pentru ace sunt pentru țesături și aplicații standard

CLASSIC 12 - ața cea mai groasă

Aproape de trei ori mai groasă decât CLASSIC 40. CLASSIC 12 este moale, cu 2 straturi și o răsucire unică, perfectă pentru reducerea numărului de cusături la modelele de broderie mai mari, overlocking, margini și insigne/ embleme/ patch-uri. Disponibil în 57 de culori, indicate printr-un punct galben pe cartelă.

Marime ac *
100/16

Densitatea cusăturii
0,80 mm

dtex 330 x 2
den 300 x 2

Metraj
2000m

* Recomandările pentru ace sunt pentru țesături și aplicații standard

CERTIFICĂRI

Siguranța ridicată a produsului este esențială, așa că avem certificatul Classic 40 cu Anexa 6

Produsele Madeira Classic sunt conforme cu STANDARD 100 by OEKO-TEX®, garantând siguranța lor pentru oameni. Certificarea de clasa I de produs înseamnă că au fost produse cu atenție și sunt sigure chiar și pentru bebeluși și copii mici.

Certificarea din anexa 6, pentru pământ, se concentrează pe îmbunătățirea performanței de mediu în timpul producției în industria textilă prin înăsprirea valorilor limită pentru diferite substanțe.

O altă mișcare critică care ajută la protejarea planetei. Fiecare își poate juca rolul, suntem mândri că facem diferența.

Certificare Classic 40
Certificare Classic 60, 30 & 12
Shopping Cart
Scroll to Top