ata de brodat poliester reciclat

Ata de brodat poliester reciclat

MADEIRA POLYNEON Green

Ață de brodat de calitate premium realizată din sticle PET post-consum 100% reciclate. Sticlele fabricate din PET pot fi reciclate și utilizate pentru fabricarea de noi sticle, ambalaje sau, în acest caz, fibre pentru a produce noua ata de brodat POLYNEON Green.

Creat ca răspuns la cererea globală de reducere a sticlelor de plastic, cu POLYNEON Green, reducem cantitatea de plastic din mediu și facem industria textilă mai sustenabilă.

Bucurați-vă in crearea broderiilor strălucitoare, reducând în același timp impactul asupra mediului!

Nu sunt utilizate substanțe de origine animală în producția de fire de broderie POLYNEON Green de la MADEIRA.

DATE TEHNICE

POLYNEON Green 40 - ață cu grosime standard

POLYNEON green este un fir 100% poliester cu grosimea de 40, realizat din sticle de plastic reciclate. Acest fir multifuncțional este potrivit pentru o gamă largă de aplicații, de la modă, îmbrăcăminte de lucru și sport până la denim, pantofi și interioare.

Cu aceleași caracteristici ca și POLYNEON standard, este strălucitor, robust și funcționează excelent pe mașinile industriale de mare viteză, culorile sunt consistente și rezistente la clor.

Disponibil în 108 culori populare, fără substanțe nocive și certificate pentru utilizare pe articole pentru copii.

Marime ac *
60/8 - 75/11

Densitatea cusăturii
0,4mm

dtex 135 x 2
den 120 x 2

Metraj
5000m

* Recomandările pentru ace sunt pentru țesături și aplicații standard

CERTIFICĂRI

Știați că avem certificat Polyneon Green cu Anexa 6?

Produsele Madeira Green sunt conforme cu STANDARD 100 by OEKO-TEX®, ceea ce înseamnă că sunt sigure pentru oameni. Produsele cu certificare CLASA I au fost produse cu atenție și sunt sigure chiar și pentru bebeluși.

Anexa 6 se concentrează pe îmbunătățirea performanței de mediu în timpul producției în industria textilă prin înăsprirea valorilor limită pentru diferite substanțe. O altă mișcare critică care ajută la protejarea planetei. Fiecare își poate juca rolul, suntem mândri că facem diferența.

Polyneon Green este certificat GRS

Firele de brodat Polyneon Green sunt realizate din poliester reciclat 100% GRS, certificat de ECOCERT Greenlife, Numar de licenta 240979.

Aceasta înseamnă că conținutul reciclat este verificat de terți autorizați și urmărit de la reciclator până la firul final de broderie.

Conformitatea cu Standardul Global Reciclat demonstrează că originea și cantitatea materialelor reciclate utilizate de Madeira Garnfabrik pentru a produce Polyneon Green sunt verificate în mod independent. În plus, întregul lanț de aprovizionare îndeplinește cerințele de mediu, chimice și sociale ale GRS.

Cum se produce

CICLUL DE VIAȚĂ A DEȘEURILOR POST-CONSUM

Fabricat folosind sticle transparente reciclate din polietilen tereftalat (PET). Procesul oferă deșeurilor post-consum o a doua viață. Prin utilizarea materialelor existente, nu se creează deșeuri noi și se economisesc resurse neregenerabile.

  1. Reciclarea sticlelor de plastic PET…
  2. sticlele sunt apoi mărunțite în fulgi…
  3. apoi format în chipsuri…
  4. topit în lichid și extrudat prin micro-găuri…
  5. fibrele reciclate sunt turnate într-un fir nou uimitor, POLYNEON Green!
  6. …creezi broderii spectaculoase si sustenabile. 

Pentru mai multe informații descarcă fluturașul de mai jos.

Shopping Cart
Scroll to Top