ata de brodat mata

Ata de brodat mată

MADEIRA FROSTED MATT

FROSTED MATT este un fir de poliester cu un finisaj frumos cu efect mat, primul fir de brodat cu adevărat mat și rezistent la lumină din lume. Produs folosind tehnici exclusive de vopsire, asigurând culorile intense, extrem de rezistente la lumină și rezistente la înălbire. Definiția înaltă și finisajul distinctiv fac acest fir popular în toate sectoarele de piață, de la promoțional și logo-uri până la îmbrăcăminte sport, îmbrăcăminte funcțională și modă. Disponibil în două grosimi 40 si 30 care este mai gros. Frosted Matt este alegerea perfectă pentru broderii decorative și ornamente atrăgătoare.

Testat la standardele auto de rezistență la lumină în cea mai înaltă categorie (Grada 8).
Testat sute de ore sub lumină xenon intensă.
Rezistent la înălbitor și la clor, poate fi spălat până la 60°C
Culorile rămân și nu se estompează!

Nu se folosesc substanțe de origine animală în producția de fire de broderie Frosted Matt MADEIRA.

DATE TEHNICE

FROSTED MATT 40 - ață cu grosime standard

Acoperă diferit față de firul normal de 40 cu dtex 135 x 2.

Acest fir subțire trebuie folosit ca o grosime de 55 – 60 și este ideal pentru contururi clare, litere fine și detalii mici. Pentru un plus de creativitate, combinați firele mate și strălucitoare pentru a obține contraste și claritate uimitoare.

N.B. (Când digitalizați, luați în considerare creșterea densității cusăturii)

Marime ac *
60/8 - 75/11

Densitatea cusăturii
0,35mm - 0,4mm

dtex 90 x 2
den 80 x 2

Metraj
1000m & 2500m

* Recomandările pentru ace sunt pentru țesături și aplicații standard

FROSTED MATT 30 - ață mai groasă

Acest fir gros, cu grosime 30 reală, este făcut pentru broderii cu volum atrăgătoare și suprafețe mai mari. Ideal pentru umplerea fundalurilor, cusături decorative și modele dimensionale, cu și fără spumă 3D, precum și pentru litere mari. Creați efecte de broderie elegante pe denim, pantofi, accesorii, articole de îmbrăcăminte pentru exterior și multe altele.

Culorile disponibile sunt indicate cu un punct roșu pe cartonaș

Marime ac *
70/10 - 80/12

Densitatea cusăturii
0,5mm - 0,6mm

dtex 175 x 2
den 160 x 2

Metraj
2500m

* Recomandările pentru ace sunt pentru țesături și aplicații standard

CERTIFICĂRI

Siguranța ridicată a produsului este esențială

Produsele Madeira Classic sunt conforme cu STANDARD 100 by OEKO-TEX®, garantând siguranța lor pentru oameni. Certificarea de clasa I de produs înseamnă că au fost produse cu atenție și sunt sigure chiar și pentru bebeluși și copii mici.

Sfaturi utilizare

Cum sa ai cele mai bune rezultate cu Frosted Matt

Frosted Matt este un fir din poliester rotund, cu filament continuu, cu o densitate mare a pigmentului de culoare, oferind un aspect ușor fluorescent. Asta înseamnă că firul pare mai mare decât este în realitate. Utilizați întotdeauna cel mai mic ac posibil. Se recomandă o tensiune a firului ușor mai mare decât poliesterul normal. Densitatea cusăturii în funcție de valorile dtex – vezi specificațiile produsului.

Aplicații cu fir de brodat cu efect mat

Măriți sfera creativă a design-urilor dvs. cu evidențieri cu efect mat, contrast sporit prin amestecarea firului mat cu fire standard, aspectului 3D sau stilurilor vintage. Perfect pentru litere mici, deoarece suprafața mată a firului face scrisul mai clar și ușor de citit. Un joc creativ.

Subțire sau gros

Acele mici necesare la Frosted Matt 40 produc găuri mici în material în timpul broderiei, făcându-l potrivit pentru țesături subțiri. Folosește acest fir de broderie mat pentru litere fine, contururi clare, detalii mici, pentru a crea contrast în modelele cu amestec de fire sau exact așa cum îți spune inima ta creativă.

Frosted Matt 30 este realizat pentru modele de broderie dimensionale atrăgătoare sau pentru a umple suprafețe mari. Beneficiezi de o densitate mai mică a cusăturii, economisind firul atunci când este folosit pentru umpluturi sau fundal. Funcționează bine pentru a acoperi spuma 3D sau pentru a crea volum cu cusături de stabilizare (underlay stitch).

Shopping Cart
Scroll to Top