ata de brodat lyocell

Ata de brodat lyocell

MADEIRA SENSA Green

Sensa Green este o ata de brodat moale, sustenabil, realizat din fibre 100% TENCEL™ Lyocell. Primul fir colorat pentru mașina de brodat realizat din lyocell natural, puternic, neted și biodegradabil. Acest nou fir premium este moale, delicat cu pielea și are un finisaj mat de mătase deosebit. Procesul de fabricație folosește tehnologii ecologice și materii prime durabile, lemnul este ingredientul principal al firului. Dezvoltată ca răspuns la accentul pus pe sustenabilitate, aceasta inovație MADEIRA este o dezvoltare importantă și o mișcare critică atât pentru industria textilă, cât și pentru mediu.

Nu se folosesc substanțe de origine animală în producția atelor de brodat Sensa Green MADEIRA.

DATE TEHNICE

SENSA Green - ața de brodat biodegradabilă

Sensa Green este un fir ecologic pentru broderii profesionale. Considerati-o ca un fir de viscoză îmbunătățit, sustenabil. Cu un finisaj mat catifelat de mătase, acest fir este potrivit în mod natural pentru utilizare la modă ecologică, precum și lenjerie de corp, îmbrăcăminte sport, îmbrăcăminte pentru copii și textile de interior.

Avantajele includ:

  • Fabricat din fibre lyocell 100% biodegradabile pentru mai multă durabilitate în industria textilă
  • Origine botanică – derivată din arbori cultivați în păduri gestionate durabil
  • Potrivit pentru modele digitizate pentru 40 de fire de greutate
  • Performanță excelentă la mașinile industriale de mare viteză
  • Certificat cu STANDARD 100 de OEKO-TEX® clasa I, Anexa 6
  • Disponibil în 144 de culori, inclusiv o versiune overdye (nevopsit)

Marime ac *
65/9 - 75/11

Densitatea cusăturii
0,35mm - 0.37mm

dtex 100 x 2
den 90 x 2

Metraj
5000m

* Recomandările pentru ace sunt pentru țesături și aplicații standard

SENSA Green - ață de suveică

Producția responsabilă de broderii remarcabile se bazează chiar și pe cele mai mici detalii, inclusiv pe firele ascunse. Acest fir de bobină lyocell este omologul potrivit pentru firele superioare colorate de lyocell pentru o senzație constantă de moale și un rezultat profesional.

  • Art. No. 319
  • Alb (nevopsit)

Marime ac *
-

Densitatea cusăturii
-

dtex 74 x 2
den 66 x 2

Metraj
7500m

* Recomandările pentru ace sunt pentru țesături și aplicații standard

CERTIFICĂRI

Siguranța ridicată a produsului este esențială

Firele de broderie Sensa Green, realizate din TENCEL™ Lyocell sunt testate și certificate conform STANDARD 100 de OEKO-TEX®, Anexa 6, clasa de produs I. Sunt vopsite în fabricile MADEIRA din Freiburg folosind tehnologii care economisesc apă și reciclează energia. Unitățile de producție sunt certificate ISO 9001-2015.

TENCEL™ este marcă înregistrată a Lenzing AG

Cum se produce

Detalii care fac diferența

Când vorbim despre mediu, ne referim adesea la efectul fluture: cum chiar și micile schimbări pot face o mare diferență. Sensa Green este unul dintre acele lucruri mici cu semnificație – un fir de broderie de ultimă generație.

1. Principalul ingredient din Sensa Green provine din pădurile gestionate sustenabil. Copacii sunt cultivați pe sol neagricol, sunt udați de ploaie și nu necesită pesticide, fungicide sau erbicide. Și sunt înalți, oferind mai multă materie primă pe aceeași suprafață în comparație cu alte plantații, cum ar fi bumbacul. În acest fel, terenul este folosit cel mai eficient și conștient.

2. Pentru extragerea celulozei, materiile prime sunt transformate în așchii de lemn. Componentele non-celulozice sunt apoi salvate pentru a crea alte produse. Nimic nu este irosit.

3. O altă transformare transformă celuloza într-o pastă din care sunt derivate fibrele biodegradabile de Lyocell – același material (celuloză) este de obicei necesar pentru producerea hârtiei.

4. TENCEL™ Lyocell este fabricat de Lenzing, utilizând procese care economisesc resursele și ecologice, care au primit Premiul European de Afaceri pentru Mediu. Tehnologia revoluționară în buclă închisă reutiliza apa și mai mult de 99 % din solventul organic și generează emisii aproape de zero.

5. Aceste fibre sunt transportate pe distanțe scurte și ajung la fabrica Madeira din Germania, unde sunt realizate multe fire experte. Aici, își capătă culorile mate de mătase și termină pentru a deveni Sensa Green.

6. Ce iese la iveală: un fir de brodat senzațional de moale care vă va mulțumi simțurile. Performanța sa incredibilă pe mașinile industriale asigură calitate înaltă cu un impact ecologic scăzut. Ca să nu mai vorbim că substanțele de origine animală sunt evitate de la început până la sfârșit.

Sensa Green face ca fiecare cusătură să conteze și să se simtă uimitor!

Shopping Cart
Scroll to Top